LAADUKKAAT TIMANTTIPORAUS-, TIMANTTISAHAUS- JA
PURKUTYÖT ROVANIEMELLÄ

DOP-testaus

Aluehallintoviraston asbestiasetus vaatii vuotomittauksen ilmankäsittelylaitteille (imurit ja alipaineistajat) purkutyömaille, joissa on havaittu haittaaineita. Mittaus täytyy tehdä lain mukaan vähintään kerran vuodessa. Myös huoltotöiden esimerkiksi Hepasuodattimen vaihdon jälkeen. Laite on myös testattava silloin kun se otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön. Ilmankäsittelylaitteiden erotusaste on oltava vähintään standardin EN 1822:2009 mukainen.

Ilmankäsittelylaitteen erotusaste mitataan tällä DOPmittauksella, jossa laitteen suodatuskyky tulee olla vähintään 99,95 % 0,3 μm hiukkasilla. Laitteiden vuoto ei siis saa ylittää tasoa 0,05 %.

Meiltä saat laitteisiin standardin mukaisen DOPmittauksen, millä pystymme mittaamaan imureiden ja alipaineistajien tiiveyden tarkasti. Tällä toimenpiteellä varmistamme, että laitteet eivät päästä ympäristölle ja ihmisille haitallisia hiukkasia ilmaan esimerkiksi asbestipurkutöissä. DOPmittaus on kaikista varmin ja luotettavin tapa testata ilmakäsittelylaitteet.

remove-aaa-logo